Nevşehir'in Gülşehir ilçesi ile Tuzköy arası 13 kilometrelik Kapadokya Havalimanı yolu sıcak asfalt kaplaması tamamlanarak hizmete açıldı.
Bu çalışmanın devamı olarak 4 km'lik Gülşehir çevre yolu yani Gülşehir sanayisi ile Meslek Yüksek Okulu arası sıcak asfalt yol yapım çalışması da devam ediyor. Diğer taraftan Nevşehir'in Gülşehir ile Avanos ilçesi arası 22 km'lik sıcak asfalt yol yapım çalışmalarına da geçtiğimiz günlerde başlanıldı.

Gizligider: "Durmak Yok Yola Devam..."

Konuya ilişkin olarak açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider, "Yaklaşık 40 km'lik sıcak asfalt yol kaplama çalışmalarımızın bir kısmı tamamlanmış olup , çevre yolu ve Avanos-Gülşehir arası yol yapım çalışmalarıda hız kesmeden devam ediyor. Yaklaşık maaliyeti hammaddesi hariç 10 Milyon TL olup, Hedefimiz tüm Nevşehir ve ilçelerinin tamamını sıcak asfalt yol çalışması ile kaplamaktır." dedi.

Gizligider, "Bu çalışmaların yapılmasında başta Ulaştırma Bakanlığımıza ve AK Parti Nevşehir Milletvekili arkadaşlarımıza katkı ve destekleri için teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde 2023 Vizyonu Türkiye doğrultusunda ilimiz Nevşehir'imizi bu hedefe ulaştırmak için 'Durmak Yok YOLA'  devam" dedi.