Gülşehir Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi.
Belediye binası toplantı salonunda Belediye Başkanı Vahdi Arısoy Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Encümen Erol GÜMÜŞSOY, Ertuğrul ERDEM, Ayten TÜRKYILMAZ, Raşit KILIÇKAYA, Turan ŞENER, Muhammer DEVELİ, Yakup YILMAZ, Muhammer DEMİR, Sultan GÜÇLÜ ve Erdoğan Çamak hazır bulundular.
Belediye Başkanı Vahdi Arısoy'un Doğal gaz müjdesi ile başlayan Kasım ayı encümen toplantısı Gülşehir Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.  Kasım Ayı Encümen toplantısında 2017 yılında çalışmalarına başlanacak olan doğal gazın RMS istasyon kurulumu için yer tahsisi, Güleşhir Belediyesi sınırları içerisinde bulunan cadde ve sokaklarda dağıtım şirketince ihtiyaç duyulacak kazı ve şebeke faaliyetlerine ve Enerya Gaza çalışma ofisi olarak merkezi bir yerde yer tahsisine oy birliği ile karar verilmiştir.
Doğal Gaz konusunun Belediye Encümenlerinden tam not alarak Alt yapı konusuna değinen Başkan Arısoy alt yapı temiz su ve pis su projelerinin ihalelerinin yapıldığını itiraz sürelerinin beklendiğini söyledi. Milletvekilleri ile yaptığı görüşmeler neticesinde Gülşehir için önem arz eden doğal gaz projesininde alt yapı ile aynı anda çalışmalara başlanacağını belirten Arısoy tüm bu başarılı kararları Belediye meclisinin aldığını dolayısı ile aldıkları kararlardan dolayı belediye meclis üyelerine teşekkür etti.
Konuşma sonrası toplantı ile alakalı gündem maddelerine geçildi.
- Gündeme ilişkin doğal gaz ve Belediyemize ait şirketin Banka teminatı ve ihale alması ve yürütmesi konusunda yetki verilmesi oy birliği ile karara bağlandı.
- 2017 yılında Su ve Ulaşımına Zam yok. Kasım ayı encümen kararı ile 2017 yılı gelir tarifesi görüşmelerinde Zam yok kararı alındı.
Belediye Encümenimiz Erol Gümüşsoy tarafından mahallelerde tapuda ev olarak gözüken fakat elektirik su abonesi bulunmayan yıkık virane binalardan emlak vergisi alınmaması ayrıca isimsiz olan Çevre yolunun ismini Gazi Mustafa Kemal Atatürk Bulvarı olarak isimlendirilmesi oy birliği ile karara bağlandı.
    
Belediye Başkanı Vahdi ARISOY’un meclis üyelerine yaptığı teşekkür konuşmasının ardından toplantı tamamlandı.