Gülşehir’de Orta Refüj Çalışması 
Gülşehir Belediyesi Park Bahçeler ekipleri, Gülşehir'in girişlerinde bulunan orta göbek çalışmalarını sürdürüyor. Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’un yakından takip ettiği çalışmalar kapsamında Gülşehir çıkışındaki ışıkların olduğu göbeğe Leylandi, Berberis, Taflan Gold, Gold Raider olmak üzere yaklaşık 4 bine yakın bitki ile yıldız motifi uygulanacaktır.


Kaldırımlar onarılıyor
Gülşehir Belediyesi Fen İşlerine Bağlı ekiplerince Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için hasar gören tüm yol ve kaldırımlarda bakım ve onarım çalışmaları yapıyor.  Yapılan çalışmalar çerçevesinde ekipler Fatih Mahallesindeki bozulan kaldırımları onarmak için çalışmalara başladı. 



Su ve Kanalizasyon
Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için bütün arızalara, teknik aksaklıklara anında müdahale eden Su ve Kanalizasyon ekipleri, 7 gün 24 saat aralıksız olarak çalışıyor.  Su ve Kanalizasyon ekiplerince meydana gelen patlak, tıkanıklık ve benzeri sorunları ile içme suyu şebeke arızalarını vatandaşlarımız için sıkıntı oluşturmadan en kısa zamanda arıza gideriliyor. Ayda ortalama 100 arızaya müdahale eden ekiplerince alt yapının gelmesi ile inşallah bu sorunlar tamamen ortadan kalkacaktır.



İlçenin Her Noktasında Temizlik
Gülşehir Belediyesi vatandaşlarımıza kaliteli hizmet sunabilmek ve temiz bir Gülşehir için ilçenin cadde ve sokakları düzenli olarak yol süpürme araçları ile temizleniyor. Teknolojik donanıma sahip, çok yönlü özellikleri olan aracın fırçaları, etkili su püskürtme sistemi ve vakumları sayesinde yol ve kenarlarındaki gazel ve çöplerin temizliği gerçekleştirilmektedir. Hem işçi güvenliği, hem de daha kısa sürede etkili temizlik sağlayan yol süpürme araçları çalışmalarına aralıksız devam ediyor.


Otogar’da Çalışmalar Devam Ediyor.
Gülşehir İlçe Otogarını daha modern ve kullanıma uygun bir hale getirmek için mühendisler ve peyzaj mimarları tarafından yapılan incelemeler ile devam çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.