Dün sabah saatlerinde Gülşehir'e gelen milletvekilleri A.Erdal Feralan,Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider,esnaf ziyaretlerini tamamlayarak saat 20.00 da Belinay Düğün salonundaki organizasyona katıldılar.
Gülşehir Belinay düğün salonunu dolduran bin kişiye yakın topluluk milletvekillerini ayakta alkışlarla karşıladılar.
Gülşehirlilerin çok yoğun katılımını gören milletvekilleri,budrumdan oldukça memnun oldular.
Toplantıda ilk konuşmayı Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun yaptı.Dursun konuşmasında ,5 yılda yaptıklarını sıraladıktan sonra,2.beşyılda hazır olan projelerini ve bu projelerin uygulanmasında Ak Parti iktidarını,Ak Parti İktidarının 3 değerli milletvekilinin desteğini almaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.Konuşması sık sık tezahüratlarla ve alkışlarla kesilen Mustafa Dursun Gülşehirlilerin bu desteğine teşekkür etti.

Konuşmasının sonunda Sakarya şiirini okuyarak coşan Mustafa Dursun ,salondakiler ile birlikte duygulu anlar yaşadı.

Mustafa Dursun'un konuşmasının ardından kürsüye gelen Nevşehir Milletvekili A.Erdal Feralan,gündemdeki konulara değindi.Gülşehir'e gelecek tüm projelerin takipçisi olacaklarını,Mustafa Dursun'un arkasında olduklarının üstüne basarak dile getirdi.

Feralan'ın konuşmasının ardından Ebubekir Gizligider de Gülşehir'in Ak Parti iktidarına,Mustafa Dursun'a verdiği desteği salonun gösterdiğini belirtti.
Gizligider salonu dolduranlara, 1923 den günümüze kadar yaşanan olayları anlattı.Darbelere değindi,Başbakan ve Türkiye üzerine oynanan oyunlardan bahsetti.

Gizligider'in konuşması da alkışlar ve tezahüratlar ile sık sık kesildi.Gizligider,Gülşehir Kapadokya Havalimanının bundan sonra daha aktif çalışacağını,İstanbul sefer sayısının üçe çıktığını,nisan ayında da Antalya seferlerinin başlayacağını söyledi.Ayrıca Havaalanı- Nevşehir karayolunun sıcak asfalt ile kaplanacağı müjdesini verdi.

Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider yapılacak her türlü yatırımda,projede ,Mustafa Dursun'un sonuna kadar arkasında duracaklarını yineledi.

Toplantı sonunda sahneye geçen Ak Parti adayları ve milletvekilleri birlik ve beraberlik mesajı için kenetlendiler.

Haber:Gülşehir Haber