Milliyetçi Hareket Partisi Gülşehir Belediye Başkan Adayı Vahdi ARISOY, geniş bir katılımcı kitlesi ile Tuzköy'e adeta çıkarma yaptı. Tuzköy'lülerin yoğun katılım gösterdiği açık hava toplantısında MHP Gülşehir Belediye Başkan Adayı Vahdi ARISOY Tuzköy'lülere projelerini anlattı. Vatandaşların dert ve sorunlarını dinledi.
           MHP. Gülşehir Belediye Başkan Adayı Vahdi ARISOY'un Tuzköy ziyaretinde Nevşehir MHP. İl Yönetim Kurulu üyesi İsmail TOPRAK, Gülşehir MHP İlçe Başkanı Abdullah ERGEN, İl Encümen Üyesi Esat KALE, Belediye Encümeni Cafer CANİKLİ, 2014 Mart Yerl seçimlerinde İl Encümeni 1. Sıra Adayı Hilmi ERGENE, 2.sıra Adayı Kemal DAYIOĞLU, 3.Sıra Adayı Mehmet ARZUOĞLU, MHP Gülşehir İlçe Yönetim kurulu üyelerinin tamamı ve Gümüşsoy Sarrafiye'nin sahibi Tuzköy'lü işadamı Erol GÜMÜŞSOY'un TUZKÖY'e gerçekleştirdiği ziyarette MHP Belediye başkan adayı ARISOY, heyetle birlikte Öğle namazını Tuzköy'de kıldıktan sonra Tuzköy çarşısında ve gerçekleştirdikleri toplantılarda Gülşehir, Karacaşar ve Tuzköy'e yönelik projelerini anlattı.

           Tuzköy ziyerati olması nedeniyle daha çok TUZKÖY projeleri üzerinde duran ARISOY; Tuzköylülerin gösterdiği ilgiden çok memnun olduğunu belirtti. Geniş bir çalışma ekbiyle Gülşehir'imizin tamamının sorunlarını tespit ettiğini, uygulanabilir projeler hazırladıklarını dile getirdikten sonra TUZKÖY'e yönelik 15 projeyi Tuzköy'lü vatandaşlarla paylaştı. Tuzköy'lü vatandaşlarla paylaştığı projeleri yazılı bir kitapçık şeklinde kısa zaman içerisinde bir basın açıklamasıylada kamuoyu ile paylaşacaklarını ifade etti. Tuzköy'lü vatandaşların sorularınıda cevaplandıran Vahdi ARISOY inşallah 30 Mart'tan sonra tüm projelerimizi uygulayacağız ve hemşerilerimizle birlikte bizde mutlu olacağız. dedi. Arısoy; İlk encümen Adayını da Tuzköy'lü olan EROL GÜMÜŞSOY'u  açıkladı. Belediye Hizmet binası tüm ekipmanları ve kadrosuyla yerinde duracak, Erol GÜMÜŞSOY buradaki temsilciniz olacaktır, dedi.

        MHP Gülşehir İlçe başkanı Abdullah ERGEN; Tuzköy'de kamuoyu yoklamaları yaptırdıklarını, Tuzköy'ün sorunlarını tespit ettiklerini, Tuzköy'ü modern bir yerleşim alanı haline getirmek, iş ve istihdam sorununu çözmek, Temiz caddeler oluşturmak, Hayvancılığın gelişmesi, Tuzla  için Belediye başkan adayımız Vahdi ARISOY beyefendi ile çalışmalarımızı devam ettirerek, Tuzköy'e yönelik projelerimizi hazırladık. Ayrıca Tuzköy'de yaptırdığımız kamuoyu araştırmalarında %70'e varan bir destek partimize ve adayımız Vahdi ARISOY'a çıkmaktadır, bundan dolayıda Tuzköy'lü hemşehrilerimize teşekkürü borç bilmekteyim dedi.