Baharın gelmesiyle birlikte Gülşehir adeta çiçeklendi. Gülşehir Belediyesi’nin yaptığı yeşil alan çalışmaları sonrası birbirinden güzel çiçeklerin açtığı parklar, kavşaklar ve yürüyüş yolları tablo gibi görüntüsüyle görenleri hayran bırakıyor.

Sadabad Parkımızda laleler başta olmak üzere tüm parklarda mevsimlik çiçeklerimiz renk renk açtı. Lalelerin yanı sıra mevsimlik çiçeklerimizin de renk vermesiyle Gülşehir’imiz farklı bir renge büründü.

Belediye Başkanı Vahdi Arısoy ,“Havaların ısınmasıyla birlikte diktiğimiz çiçekler mis kokularını etrafa yayarken, vatandaşımıza da seyir zevki yaşatıyor. Baharın coşkusunu parklarımıza taşıdık. Daha yeşil, daha güzel, görsel açıdan daha doyurucu muhteşem bir Gülşehir için çiçeklendirme ve ağaçlandırma çalışmalarımız Nevşehir caddesi üzerinde devam ediyor. Vatandaşımız baharın gelmesiyle sıcak havanın tadını sadabad parkımız başta olmak üzere mahalle parklarımız ve yeşil alanlarda çıkarıyorlar, bizler de onların Gülşehir’e baktıkça içlerinin açılmasını ve mutlu olmalarını istiyoruz. Gülşehir yolları, parkları ile en güzel olmayı hak eden bir şehir. Biz de bu konuda üzerimize düşeni yapmaya gayret gösteriyoruz.
Başkan Arısoy, belediye olarak daha güzel bir Gülşehir için gerçekleştirdikleri çevre düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ve rengârenk çiçeklerle Gülşehire ayrı bir güzellik katmayı amaçlandıklarını söyledi.

Başkan Arısoy açıklamasında “Gülşehir Belediyesi olarak daha güzel bir Gülşehir oluşturmak için Çevre yolu yürüyüş yolu ve Nevşehir Caddesi üzerinde gerçekleştirdiğimiz çevre düzenleme ve cadde ağaçlandırma çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu kapsamda çalışmalarımızdan biri de mevsimlik çiçeklerin parklarımıza, yollarımızdaki refüjlere dikimini yaparak ilçemize ayrı bir güzellik katmaktır.dedi.