Kaza saat: 16:30 sıralarında Gülşehir İlçesi Nevşehir Caddesinde Meydana Geldi. Meydana Gelen Kazada 50 NF 048 Plakalı Kamyonetin Çarptığı 1 Kız Çocuğu Yaralandı. Kaza sonrası Olay yerine gelen Ambulan ile Nevşehir Devlet Hastanesine Kaldırılan Kız Çocuğu Tedavi Altına Alındı.

 

Son 1 Hafta'da 2.nci Kaza;;;

Halk ile yaptığımız kısa süreli demeçlerde Son 1 haftada 2 kaza meydana geldiğini gerek Gülşehir belediye yetkilileri'nin gerekse Emniyet Yetkilileri'nin önlem almaması konusunda yakındılar. İnsan canı bu kadar ucuz olmamalı bu konuya bir çare bulmalarını; hiç yoksa aralıklarla kasisler yapılarak sürücülerin hızlarının azaltılabileceğini dile getirdiler.

 

Güvenlik Önlemleri'nin yetersizliği ve sürücülerin aşırı Hız Yapması nedeni ile Halkın Can Güvenliği tehlikeye girmiş durumda Son 1 Haftada meydana gelen Kazalara İstinaden hiç bir güvenlik önleminin alınmayışı Gerek bizlerin gerekse Halkın dikkatinden Kaçmamış durumda.

 

Kaza Sonrası Gülşehir belediye yetkilisinin Pazar yeri çıkışına Demir Bariyerler taktığı ve kendilerince çözüm ürettikleri gözlemlerimiz arasında idi. İnsanların canı yandıkdan sonra alınan önlemler Gösteriş yapmaktan başka bir şey deildir demedende geçemiyoruz... SAYGILAR.




Kaynak: SAMET ATEŞ