Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy açıklamasında;Yaptığım şey sizin olanı size verebilmek. Görüntüsü size benzeyen ama sizden olmayan insanlara rağmen. Gülşehir Sahipsiz Değil. dedi.
 

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi ARISOY ile Gülşehir haber com bir röportaj gerçekleştirdi....

 

Belediye Başkanı Vahdi ARISOY yaptığımız röpartaj'ın 2. Bölümünde kısaca; Yaptığım şey sizin olanı size verebilmek. Görüntüsü size benzeyen ama sizden olmayan insanlara rağmen. Gülşehir Sahipsiz Değil. dedi.

 

 

      ARISOY;“Hz Osman Müslümanların huzuru için tüm varlığını feda etmiş, benim ise birileri zengin olacak diye Müslümanların hayatını feda ettirmemem gerekir” diyerek söze başlayan Gülşehir Belediye başkanı Vahdi Arısoy; Bir beyefendi siyasi eleştirilerine tepki gösterdiğim için inşaatının önündeki hafriyatı bahane edip zabıtalar aracılığı ile ceza kestirdiğimi söylüyorlarmış. İnsanlarda vicdan olmalı. O binalarda yarın belki de aileler, belki de analarının gözlerinden sakındıkları yüzlerce öğrenci yaşayacak. Daha dün bir dilim ekmek parası uğruna kömürden topraklara kefensiz gömdüğümüz Soma’lı, Ermenek’li, Arafadaki şehitlerimizin analarının gözlerinde ki yaşlar bile kurumamışken kimin haddine yapılması istenen kanunsuzluklara olur vermek. Benim beyefendiye tavsiyem önce yapı denetim firmalarından binası için sağlam raporu alması, ondan sonra karşıma çıkması, yoksa böyle sosyal medya üzerinden, basın üzerinden siyasi hayatımı lekelemekle tehdit edecekse bir sonuç elde edemeyiz.

 

 

Bizler önümüze gelen binalara keyfe keder ruhsatlar verip çocuklarımızı çürük binalara sokarsak, cahiliye devrinde kız çocuklarını diri diri toprağa gömen müşriklerden ne farkımız kalır. Sizin binalarınızı bazen ömrünün son demine girmiş estetik yaptıran ihtiyar kadınlara benzetiyorum. Bu şekilde binayı güzel gösterebilirsin ama binanın ömrünü uzatamazsın.

 

 

Bu memleketin Hz. Ömer adaletine ihtiyacı var mı sorusuna gelince “Ben sahabenin ayağına toprak bile olamam ama bilsinler ki Gülşehir’in çıkarlarını da ne lüks restoranlarda yenilen yemeklere nede sosyal medyadan ucuz tehditlere satmam. Allah adildir. Gülşehir halkı ise zekidir.

 

 

Her şeyin en güzelini ve en iyisini hak etmektedir. Ben sadece aracıyım. Yaptığım şey sizin olanı size verebilmek. Görüntüsü size benzeyen ama sizden olmayan insanlara rağmen.dedi.