Gülşehir’in dört bir yanını şantiye alanına dönüştürerek yeni yatırımları vatandaşla buluşturan Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy Nevşehir Caddesinde pmt, asfaltlama, bordür ve refüj çalışmaları da gerçekleştiriyor.

Fen İşleri’ne bağlı 3 ayrı ekiplerimiz bu kapsamda ana caddelerimizde yoğun mesai harcıyor. Ekiplerimiz asfalt çalışmalarının yapılacağı Nevşehir caddesinde ana caddeye bağlanan ara yolların kilitli parke taşlarını döşeyerek yolun daha estetik bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. 

Ekiplerimiz Çalışıyor
Nevşehir Caddesinde pmt, asfalt ve çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Vahdi Arısoy, ‘’Gülşehir Belediyesi tarihinde görülmemiş bir çalışma sergileyerek vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunma çabası içerisindeyiz ve sunuyoruz.
 Nevşehir ve Kızılırmak caddelerini yeni yüzüyle, pmt, sıcak asfaltla beraber inşallah önümüzdeki günlerde hizmete açacağız’’ dedi.

‘’Yollarımızın kalitesini artırmak ve standartları yükseltmek adına yoğun bir tempoyla çalışıyoruz’’ diyen Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, Ana Caddelerimiz üzerindeki çalışmalarımızın son kısmı olan sıcak asfalt ve refüj çalışmalarımız hızla devam ediyor, Nevşehir caddesi yol tefsiye çalışmaları tamamlanarak pmt öncesi kot ölçümlerine başlanılmıştır inşallah iki haftaya Nevşehir Caddemizi yüksek standartlı sıcak asfalta kavuşturacağız. 

Nevşehir Caddesi üzerinde yapılan çalışmalar çerçevesinde belediyemizin daha önce öz kaynakları tarafından alınan çöp konteynırları daha fazla zarar görmemesi açısından konteynırlarımız toplatılarak yerlerine belediyemiz zabıta ekipleri tarafından çöp poşetleri dağıtılıyor vatandaşlarımız çöplerini konteynır yerine çöp poşetlerini kullanarak çöp toplama noktalarına bırakmaları önem arz etmektedir.
GÜLŞEHİRİN HER MAHALLESİNE HİZMET GELDİ
 
Proje ve çalışmaları yerinde inceleyerek halkla da iletişim kurduklarını, vatandaşlardan gelen taleplere kulak verdiklerinide ileten Başkan Arısoy, “Yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Çalışmalarımızdaki En önemli husus ise ekiplerimizin 23 ayrı noktada her mahalle ve sokakta çalışmalarımız devam ediyor. Temiz Su kanal işleri, park-bahçe işleri, fen işleri olmak üzere ekiplerimiz yaşanabilir bir Gülşehir için çalışmalarını sürdürüyor.
Ekiplerimizin girmediği mahalle ve sokak olmadığının altını çizen Başkan Arısoy, “Bir taraftan sıcak asfalt pmt ölçümleri alınırken diğer taraftan fen işerine bağlı ekiplerimiz ana yollara bağlanan ara yollarımızda bordür ve kilitli parke döşemesi yapmaktadırlar. Park Bahçe ekiplerimiz ise orta refüj üzerinde moloz ve pislikleri temizleme çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor, Gülşehir için nasıl bir güzelliği hayal ettiğimiz görünmeye başladı. Kısa sürede içerisinde Nevşehir Caddesi üzerindeki çalışmalarımızı da toparlayacağız hayal ettiğimiz Gülşehir’e kavuşacağız. 
 
Gülşehir Belediyesi, Gülşehir Halkına Yakışır Bir Şekilde Çalışıyor
 
En kısa sürede ana caddelerimiz üzerinde çalışmaların tamamlanarak ilçemizi daha modern ve kaliteli yollarla kavuşturmayı hedeflediklerini belirten Başkan Arısoy konuşmasına şöyle devam etti:“Yaklaşık 6 aydır alt yapı ile uğraşıyoruz. Sizleri biraz rahatsız ettik. Toz oldu, ,çamur oldu, trafik sıkıştı ama bu çalışmalarla ilçemizin Gülşehir’imizin 50 yıllık alt yapı problemini çözdük. Avrupa standartlarında asfaltlarla ana yollarımız kaplayıp andezitle taşlarla kaldırımlarımızı yapıcağız.
Belediye hizmetlerini insan odaklı çalışma prensibi ile sürdürdüklerini belirten Başkan Arısoy “Şehrimizde yaptığımız her çalışma insan hayatını ön plana çıkaran ve şehrimizin değerini arttırmaya yönelik çalışmalardır. Gülşehir’i yaşanabilir ve modern bir ilçe olarak gelecek nesillere teslim etmek bizim asli görevimiz ve bunun içinde çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” diye belirtti