Gülşehir Belediyesi tarafından hazırlanan kapalı pazaryeri projesi tanıtım toplantısı, Kapadokya Kartal Otel de yapıldı.

 

İlçe merkezinde, 13 bin m2  arsa üzerinde,  5 bin m2 kapalı alanı olacak olan kapalı pazaryeri, otopark dahil tüm sosyal ve kültürel faaliyetlerinde yapılacağı tesislerinde içinde yer alacağı projenin, Kasım ayında hizmete girmesinin hedeflendiği belirtildi.

 

Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından finansa edilen ve yaklaşık 502 bin liraya ihalesi gerçekleştirilen projenin tanıtımını yapan Gülşehir Belediye Başkanı Vadi Arısoy, projeyle Gülşehir halkının önemli bir ihtiyacına cevap vereceklerini ifade etti.

 

Gülşehir Sadabad Parkında 5 bin metre kara genişletme çalışması yapacaklarını dile getiren Arısoy, mevcut parkta bulunan kanal ve havuzlarda yenileme yapacaklarını kaydederek, Sadabad Parkını bölgenin en güzel mesire alanı haline getireceklerini söyledi.

 

Projenin tanıtım toplantısına, Gülşehir Kaymakamı Murat Ertekin, Belediye Başkanımız Vahdi Arısoy, Garnizon Komutanı Abdülkadir Yaprak, Emniyet Müdürü Ramazan Coşkun, Kapadokya Hava Limanı Müdürü Mehmet Muslu ve İlçe Müftüsü Nuh Arslan, daire amirleri ve mahalle muhtarları katıldı.