İlçemizde bulunan Gülşehir Belediyesine ait Sadabad Parkı’nda çalışmaların ardı arkası kesilmiyor.
Seçimden bu yana hiç ara verilmeden yapılan düzenleme ve yenileme çalışmalarına, park içinde bulunan kanala kısmi dolgu yapılarak devam ediliyor.
 
HES Baraj Gölü nedeniyle su seviyesinin yükseldiği kanal, sirkülasyon özelliğini yitirmesi ile pislik ve kokuya sebep vermekte ve derinliğin artmasıyla da tehlike arz etmekte olduğundan, 1,5 – 2 m arasında dolgu yapılıyor. Moloz ve elenmiş çakıl malzemeleri kullanılarak doldurulan kanalda 70 cm su kalacak ve altta bulunan doğal taşlar berrak suda görülebilecek.
 
Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Vahdi Arısoy ‘’Kanalın belirli noktalarına fıskiyeler döşenerek su akışını sağlayacağız. Bununla birlikte su yüzeyinde oluşan pis görüntüyü ve pis kokuyu yok etmiş olacağız. ‘’ dedi.
 
 
Sadabad Parkı’nın Gülşehir’in en önemli yerlerinden olduğunu belirten Arısoy, ‘’ Personelimizin çoğunluğu yaklaşık üç aydır parkta yoğun mesai yapıyor. Halkımızın eskiden olduğu gibi güven içerisinde gidebilmesi için var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz.’’ Diyerek sezon sonu parkın tüm eksiklerini tamamlayacaklarını belirtti.