GŞO Taksicilerin Sorunları İçin Girişimde Bulunuyor

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde Taksicilerin en büyük sorunu Kapadokya Havalimanından yolcu alamamak.

Havalimanının hizmete girdiği günden bu yana istenilen oranda çözüme kavuşturulamayan sorun için Gülşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası bir takım girişimlerde bulunuyor. Sorunun en kısa zamanda çözülerek ilçe de bulunan taksicilerin Havalimanından yolcu alabilmesini sağlamak isteyen Oda Başkanlığının girişimlerinin yakın zamanda sonuç vermesi bekleniyor.

Gülşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erkan Urgenç, Kapadokya Havalimanından yolcuların büyük bir çoğunluğunun servislerle Gülşehir’e ve Nevşehir’e götürüldüğünü, ilçede bulunan taksici esnafının bu nedenle büyük bir mağduriyet yaşadıklarını söyledi.

Sorunun çözümü için ilgili makamlarla görüşmelere başladıklarını ve sorunun en kısa zamanda çözülmesi için yoğun bir çalışma içerisinde bulunduklarını kaydeden Gülşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erkan Urgenç, “İlçemizde 20 dolayında ticari taksici esnafımız var. Bu esnafımızın en büyük sıkıntısı Havalimanından ilçeye ya da Nevşehir’e yeterince yolcu alamamak. Bu konuda girişimlere başladık ve İnşallah yakın bir zamanda taksici esnaflarımızın bu sorunu çözüme kavuşturacağız” açıklamalarında bulundu.