Yol medeniyettir, sözü Gülşehir’de hayat buluyor. Gülşehir alt ve üst yapı çalışmalarıyla modern bir ilçe  haline getiriliyor. 

Başkan Vahdi Arısoy döneminde projelendirilip hayata geçirilen alt yapı çalışmaları büyük bir hızla devam ederken alt yapı çalışmalarının bitirildiği ana caddelerde, sıcak asfalt, orta refüj ve yağmur suyu drenaj çalışması yapılıyor.

Sıcak asfalt bordür ve orta refüj çalışmalarının yapıldığı Nevşehir caddesinde Belediyemiz park bahçe ekiplerimiz tarafından da orta refüj hazırlıklarıda hummalı bir şekilde devam ediyor. İlçemizin prestijli caddelerinden olan Nevşehir Caddesi’ni daha güzel bir görünüme kavuşturmak adına park bahçe ekiplerimiz orta refüj peyzaj düzenleme çalışmasına dolgu yaparak başlıyor.

KADEME EKİPLERİMİZ KİLİTLİ PARKE TAŞ SÖKÜMÜNE DEVAM EDİYOR 

Gülşehir Belediyesi Kademe ve Fen İşleri ekiplerince pmt ve sıcak asfalt çalışması öncesi kilitli parke taşı sökümü devam ediyor.
Belediye ekiplerimizce karavezir ve çalışanlar mahallesi Kızılırmak caddesinde 2 büyük kepçe 1 hidromek 1 jsb 3 motor 3 kamyon ile başlatılan çalışmalar kapsamında sıcak asfalt öncesi kilitli parke taşı sökümüne devam ediliyor.


ÇALIŞANLAR MAHALLESİNDE KİLİTLİ  PARKE TAŞI DÖŞEMESİ HIZLA DEVAM EDİYOR…
Kızılırmak caddesi üzerinde devam eden sıcak asfalt çalışmaları kapsamında yol boyunca cadde üzerindeki kilitli taşlar sökülüyor.
Belediyemiz tarafından yapılan çalışmalar ile alt yapısı çalışmaları biten cadde ve sokaklarımızda güzelleştirme atağına başlanırken, bu bağlamda cadde ve sokaklara kilit parke taşı döşeme işi tüm hızıyla devam ediyor.
Fen İşleri Birimi’ne bağlı ekiplerimizin, Kızılırmak caddesi boyunca ana yollara bağlanan ara yolların kilitli parke, yol, kaldırım çalışmalarını sürdürdüğünü vurgulayan Başkanımız Sayın Vahdi Arısoy; ‘’Bizim önceliğimiz altyapı sorunlarını tamamen çözdükten sonra üst yapı hizmetlerini yapmaktır. Bu bağlamda alt yapı sorunlarını çözdüğümüz bölgelerde kilit parke taşı döşeme çalışmalarımız sürüyor. Bu çalışmalar kapsamında Nevşehir caddemizin sıcak asfaltını bir bölümü attık diğer yarısını inşallah Cuma günü atacağız hemen akabilinde çalışmalarımızı yoğunlaştırdığımız Kızılırmak caddesindede sıcak asfalt çalışması gerçekleştireceğiz Kızılırmak caddesinden söktüğümüz kilitli taşlarımızı ana yollarımıza bağlanan ara yollarda kullanıyoruz.
Gururla ifade etmek gerekirse, şuan hali hazırda alt yapısı tamamlanan bölgelerde sıcak asfalt, kilitli parke çalışmalarımız da devam etmekte. Yapılan bu çalışmalarımız ile Gülşehirimizi modern bir görünüme kavuşturuyoruz.’’ dedi.

Nevşehir Caddesi Sil Baştan Yenileniyor. 
Gülşehir Belediyesi tarafından yürütülen altyapı çalışmaları Ana caddelerimizde tamamlanıyor.
Gülşehir Belediyesi tarafından yürütülen alt yapı çalışmaları Ana caddelerimizde tamamlanıyor. Alt yapının tamamen bitirildiği Nevşehir Caddesi ile Kızılırmak caddelerinde PMT ve ardından Sıcak Asfalt çalışmaları ile caddelerimizi hizmete açıyoruz.


Rögar Kapakları Asfalt Kodunda 
Yağmur drenaj çalışmalarını günler öncesinden tamamlayarak alt yapımıza uygun hale getiren fen işleri ekiplerimiz sıcak asfaltla beraber yeni alınan yağmur mazgallarınıda caddemize atılan sıcak asfaltın koduna göre yerleştirdiler.