Başkan Arısoy, Türkiye’nin örnek ilçelerinden biri olma yolunda ilerleyen Gülşehir, fark yaratan belediyecilik hizmetleriyle artık daha güzel ve daha huzurlu hale geldi.

Kış sezonunda da ara vermeden çalıştıklarını ifade eden Başkan Arısoy, dört yılda Gülşehir’i geleceğe taşıyacak kaliteli ve modern hizmetler sunma gayretinde olduk. 2014 yılından itibaren Gülşehir Belediyesinin önemli projelere imza attığını belirten Başkan Arısoy, ‘Yapılmaz denen projeleri hayata geçirdik. Alt ve Üstyapıda önemli çalışmalar yürüttük. İlçe merkezimizdeki yollara alt yapı çalışmalarından 15 ay sonra 13.000m2 PMT 37.000M2 sıcak asfalt uygulaması yaptık. Ayrıca, yeşil alan ve yol düzenleme çalışmaları yaparak belediye tarihimizin en büyük kilitli taş ihalesini gerçekleştirip alt ve üst yapıları tamamlanan mahalle ve sokaklarımıza kilitli parke döşettik. Alt yapıdan üst yapıya, parklardan, orta göbek ve refüjlara, temiz su depolarından, dev yeşil alan çalışmalarına, ulaşımdan, park bahçelere kadar çok sayıda projeyi hayata geçirdik.

Devam eden çalışmalar hakkında bir açıklama yapan Belediye Başkanı Vahdi Arısoy Daha güzel ve daha huzurlu bir Gülşehir için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Personellerimiz Gülşehir’in dört bir yanında aralıksız hizmet veriyor. Vatandaşlarımızın günlük hayatını kolaylaştırmak adına düzenlemeler yapıyoruz. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek Gülşehir’i daha yaşanabilir bir ilçe haline getiriyoruz." dedi