Yıllardır Beslenen Umutlar AK Parti ile Hayat Bulmuştur


Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun "Bizler Gülşehir'in daha iyi hizmetlere kavuşması için yeni dönemde halkımızın teveccüh ve destekleriyle el elele vererek hep birlikte çalışacağız.

Başkan Dursun  Turizm ,Tarım, Üniversite İlçesi bir Gülşehir için başlattığımız önemli hamleler sonrası şimdi Türkiye nin en büyük ırmağı Kızılırmak nehrinin ilçemizden geçtiği alanda Gülşehir ilçemiizin hayallereini süsleyen projelerimizle vatandaşlarımızın yüzünü güldüreceğiz dedi.

Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun,Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları 30 Mart günü sandıkta milletimizin hür iradesi ile çözecektir.İnşallah Gülşehir ilçemizde halkımız bizlere bu görevi yeniden teyit edince Dumak yok yola devam diyerek Gülşehir in Büyük Değişim serüveni için kaldığımız yerden devam edeceğiz dedi.

Genel gündeme de değinen Dursun şunları söyledi;

Kıymetli vatandaşlarımızda çok iyi bilir Ak Parti, kuruluşundan bu yana, Türkiye tarihine unutulmayacak icraatlara, hizmetlere, projelere imza atan bir partidir. Yıllardır beslenen umutlar Ak Parti ile hayat bulmuştur. Siyaset, Ak Parti ile birlikte bir hizmet yarışı olarak kabul edilmeye başlandı. Bugün ülkenin neresine giderseniz gidin şehirlerin yakın tarihleri, Ak Parti öncesi ve Ak Parti sonrası olmak üzere adeta ikiye ayrılıyor. Gülşehir içinde aynen ikiye ayrılmış durumda Ak Parti öncesi ve sonrası olmak üzere. Bizlerde Ak Parti'nin örnek hizmetlerinden ilham ve destek alarak, uyumlu, koordinasyon içerisinde daha kaliteli kamu hizmetine ulaşan, daha modern bir Gülşehir'i hep birlikte inşa edeceğiz" dedi.