Gülşehir’in dört bir yanını şantiye alanına dönüştürerek yeni yatırımları vatandaşla buluşturan Gülşehir Belediyesi Nevşehir Caddesi ile Kızılırmak Caddelerinin temiz su bağlantılarını gerçekleştiriyor. Su ve Kanalizasyon ekiplerimiz ile Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler bu kapsamda ana caddelerde yoğun mesai harcıyor.

Ekiplerimiz Çalışıyor
Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, ‘’Belediyemiz Sıcak asfalt ihalesini 08.09.2017 Cuma günü tamamlayarak en kısa süre içerisinde ana caddelerimize asfaltımızı serip ana caddelerimizi yeni yüzüyle inşallah önümüzdeki günlerde hizmete açacağız’’ dedi.
‘’Yollarımızın kalitesini artırmak Kaldırımlarımızı biraz daha genişleterek standardını yükseltmek adına yoğun bir tempoyla çalışıyoruz’’ diyen Belediye Başkanı Arısoy, Nevşehir Caddesi ve Kızılırmak Caddeleri üzerindeki Sıcak Asfalt çalışmamız hızla devam ediyor, Nevşehir Caddesi üzerinde tesfiye çalışmalarını sürdüren kademe ekiplerimiz, Kızılırmak caddesi üzerindeki temiz su bağlantılarının da bitmesi ile birlikte hızlı bir şekilde yol tesfiyesine başlanılarak inşallah Ekim Ayında Ana Caddelerimizi yüksek standartlı sıcak asfalta kavuşturacağız. 
 
Yapılan çalışmaları Belediye inşaat mühendisi, Belediye Çavuşu ve Fen İşleri sorumluları ile birlikte yerinde kontrol eden Arısoy halkla da iletişim kurduklarını, vatandaştan gelen taleplere kulak verdiklerini, belirtirken yol tadilat ve kaldırım düzenleme çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. En önemli husus ise ilçemizde 20 ayrı nokta olmak üzere her sokakta çalışmalarımız var. Su kanal işleri, park-bahçe işleri ve yol çalışmaları olmak üzere ekiplerimiz yaşanabilir bir Gülşehir için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekiplerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Ana caddelerimize atacağımız sıcak asfaltın Gülşehir’imize hayırlı olmasını temenni ediyorum’’ dedi.