Gülşen Ürgüp'e Bağ Bozmaya Geliyor... Ünlü Sanatçı Gülşen, Yatcaz kalkcaz hop Ürgüp'te severleriyle Ürgüp te ücretsiz halk konserinde buluşacak...Ürgüp 44. Bağ Bozumu festivali bu yıl ünlü pop müzik sanatçısı Gülşen'i ağırlayacak. Ürgüp Belediyesi tarafından düzenlenecek etkinlikler arasında Gülşen konseri yanında geleneksel üzüm güzeli yarışması, en güzel üzüm yarışması gibi yerel yarışmalar da olacak. Sanatçı Selma Geçer de Gülşen konserinde sevenleriyle buluşacak. Konser 13 Eylül CUMARTESİ günü Ürgüp Açık Pazar yerinde düzenlenecek.

Ürgüp Belediyesi tarafından organize edilen ve bu yıl 44. sü gerçekleştirilecek olan Uluslararası Ürgüp Bağ Bozumu Festivalinde sevilen pop müziği sanatçısı GÜLŞEN sahne alacak.

13/14 Eylül tarihinde Cumhuriyet meydanından başlayarak Üç güzeller mevkiindeki festival alanında çeşitli etkinliklere ve yarışmalara yer verilecek olan Uluslararası festivalde konuk ülke Yunanistan olarak belirlendi.

Ayrıca festival kapsamında 2 gün boyunca toplam 5 ton üzüm dağıtılacak. 

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, yaptığı açıklamada, “Eylül ayı dillere destan Ürgüp üzümünü dallarından koparma vakti. Bu özel ayı her yıl Ürgüp Belediyesi olarak çeşitli etkinliklerle kutluyoruz. Bu yıl da kutlamalar çerçevesinde düzenlenecek olan halk konserine Pop Müziği’nin sevilen ismi Gülşen katılacak. Geçtiğimiz günlerde Mustafa Ceceli’nin konser verdiği açık pazar yerinde düzenlenecek konsere tüm Kapadokya halkını davet ediyoruz” dedi.