AK Parti Milletvekili Aday adayı Av. Hüsnü Güneş  Genel Yayın Yönetmenliğini Hakan Albayrak'ın yaptığı ve Cumartesi günü yayın hayatına başlayan Diriliş Postası Gazetesi'nde köşe yazılarıyla okurlarıyla buluştu.

Diriliş Postası gazetesiyle haftada üç kez okurlarıyla buluşacak AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Hüsnü Güneş, Spor, siyaset ve hukuk konularında köşe yazacak. İşte Güneş'in ilk yazısı...

Hep duyarız, '' Ahmet Efe Bey Galatasaray Spor Kulübü'ne başkan olmasa onu kim tanırdı? '' Ya da '' Serdar Mıhçı Bey Beşiktaş Spor Kulübü'ne başkan olmasa onu kim tanırdı?''

 Ne kadar basit ve düzgün bir soru değil mi?

 Hiç eğmeye,bükmeye,sulandırmaya gerek yok.Bu sorular Fenerbahçe,Trabzonspor,Kapadokyaspor kulüpleri için de sorup çoğaltabiliriz: ''Kim kimi tanıtıyor,kim kime şöhret katıyor; kim mimin sırtına biniyor,kim kimi taşıyor? ''Bu soruların hepsi aslında aynı kavşakta buluşup aynı  yöne gidiyor: Katma değer mevzusuna. Temel mesele şu: Başkan mı kulübe ilave bir değer katıyor,yoksa kulüp mü başkana artı bir değer katıyor?

     Gelelim sorunun cevabına: Kim kendisini Galatasaray ya da Trabzonspor Kulübü'nün üzerinde görebilir ya da bu güzide kulüplere ismiyle değer kattığını iddia edebilir ki.

     Ancak bunlar var ve aramızdalar.Peki,bunlardan nasıl kurtuluruz? Çok basit,şöyle ki: Reis'in AK Parti'de yaptığı gibi,dernek başkanlıklarına ve ayrıca konumuz dışında olsada sendika patronlarına üç dönem kuralı getirip her bir dönemi de bir yılla sınırlı tutarak işi çözeriz.

       İnşallah de!