NEVŞEHİR(MHA) Yeşilay Nevşehir Şube Başkanı Şahin Güneş, Nevşehir Halk Sağlığı Müdürlüğünün ilimizde düzenlediği etkinliklere destek olacaklarını söyledi.

Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Yücel Şal’ı makamında ziyaret eden Yeşilay Nevşehir Şube Başkanı Şahin Güneş, Halk Sağlığı Müdürlüğünün ilimizde kurulduğu günden bu yana önemli faaliyetler yürüttüğünü, Yeşilay Nevşehir Şube Başkanlığı olarak bu etkinliklere imkanlar doğrultusunda destek olmaya gayret ettiklerine dikkat çekti.

Halk Sağlığı Müdürlüğünün Nevşehir’de insanlarımızı sağlıklı yaşama alışkanlığı kazandırmak amaçlı hafta sonunda gerçekleştireceği halk yürüyüşü ve eğitimi programına destek olacaklarını ifade eden Yeşilay Nevşehir Şube Başkanı Şahin Güneş, “Halk Sağlığı Müdürlüğümüz ilimizde faaliyete başladığı günden bu yana insanlarımızın sağlıklı yaşam için yapmaları gerekenleri düzenledikleri faaliyetlerle anlatıyor ve bunları uygulamaya geçiriyor. Bu anlamda Yeşilay Nevşehir Şube Başkanlığı olarak bizlerde bu etkinliklere destek olmaya gayret ediyoruz. Hafta sonunda ilimiz merkezinde düzenlenecek olan halk sağlığı yürüyüşü ve eğitimi etkinliğine tüm sağlığını düşünen insanlarımızı davet ediyorum” dedi.