GÜNEY KORE’Lİ BELEDİYE YÖNETİCİLERİ, NEVŞEHİR BELEDİYESİ’NDE

Güney Kore’nin değişik yerleşim bölgelerindeki belediyelerin alt ve üst yapı hizmetlerinden sorumlu daire başkanlarından oluşan 21 kişilik heyet, belediyecilik alanındaki hizmetler konusunda görüş alışverişinde bulunmak üzere Nevşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Güney Kore’nin Başkenti Seul başta olmak üzere Ulsan, Kyeongkido ve Jecu Adası Belediyelerinden oluşan 21 kişilik belediyeci heyeti, Nevşehir Belediyesi Meclis salonunda Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz tarafından karşılandı.

Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz, heyet üyelerine Nevşehir’in tarihi ve turistik değerlerine ilişkin bilgiler aktardıktan sonra, Nevşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen alt ve üst yapı yatırımlarına ilişkin bilgiler sundu.

Yaklaşık 45 dakika süren ziyarette, heyet üyeleri daha sonra kendi bölgelerindeki hizmetlere ilişkin olarak da bilgiler aktardılar.

Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz daha sonra ziyaretin anısına konuklara çeşitli hediyeler takdim ederken, heyet üyeleri de bölgelerini tanıtan çeşitli hediyeleri takdim ettiler.