Nevşehir FİB Haber'de  ‘Yol ortasında direğin ne işi var?’ başlıklı haber yetkilileri harekete geçirdi. Yol ortasındaki elektrik direği kaldırılarak yol kenarına alındı. 

Çakıllı Köyünde Yol Ortasındaki Direk Kaldırıldı 

FİB Haber Merkezimizin dün gündeme getirdiği, Nevşehir'in Derinkuyu ilçesine bağlı Çakıllı köyünde yol ortasında bulunan "Telefon Direği" kaldırıldı.

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesine bağlı Çakıllı köyünde bulunan Telekom'a ait telefon direği, bölgede yapılan yol çalışmasının ardından yolun tam ortasında kalmış, yoldan geçen sürücülerin ilgiyle direği izlediğini belirten çakıllı köyü sakinleri ise www.fibhaber.com dan Telekom yetkililerine seslenerek direğin kaldırılmasını istemişti. 


Direk haberinin Nevşehir Gündemin adresi FİB Haber'de yer almasından sonra harekete geçen yetkililer, yol ortasında kalan direği yol kenarına aldılar.

Çakıllı köyünden vatandaşlar ‘’ Çakıllı köyümüzde yapılan yol genişletme çalışmaları sonrası telefon direği yolun ortasında kaldı. İlk zamanları kısa zamanda bu telefon direğinin kaldırılacağını bekledik. Fakat zamanla hiçbir çalışma yapılmayınca bizlerde www.fibhaber.com muhabirine yaşanan sıkıntıyı anlattık. Direk haberinin FİB Haber'de yer almasından sonra harekete geçen yetkililer yol ortasında kalan direği yol kenarına aldılar. FİB Haber'e ve İl Telekom Müdürümüze ve yetkililere gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyoruz’’ dediler.

FİB Haber Merkezi olarak bizde, Nevşehir İl Telekom Müdürü Sayın İsmail Bayrakçı'ya ve ekibine hassasiyetleri için teşekkür ediyoruz. 


İşte eski hali böyleydi...