Edinilen bilgilere göre, Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesi mala mahallesinde Hacıbektaş ziraat odası tarafından 5 yıl önce başlatılan ziraat odası hizmet binasına başlanılmış ama 5 yıldır bir neticeye ulaşılmamıştır. 5 yıl boyunca Hacıbektaş Ziraat odası tarafından yapılan hizmet binası için 300 bin ile 400 bin TL para harcandığı söylenmektedir.

Şimdi Hacıbektaşlı çiftçiler soruyor: "Bu binanın akıbeti ve geleceği ne olacak? Hacıbektaş da bulunan 500 çiftçinin hakkı ve ödediği aidatlar nereye gitmektedir. Hacıbektaş çiftçisi bunun cevabını Hacıbektaş ziraat odasından beklemektedir." Eğer bunun cevabını Hacıbektaş çiftçisi veremeyecekse Nevşehir ziraat odası ve ziraat odaları birliği bu yapılan yatırımın akıbeti araştırmalıdır.

Yapılacak ve yapılmayacak Hacıbektaş ziraat odası ne gibi girişimlerde bulunmaktadır. İnşaat ne zaman tamamlanıp faaliyete geçecek Hacıbektaş çiftçisi beklemektedir. Hacıbektaş ziraat yönetiminin amacı ne? Şimdi Tüm bu soruların cevabını kamuoyu merak ediyor. Bu konuda Hacıbektaş ziraat odası yönetiminden açıklama bekliyoruz.