Özcivan’a DP Desteği

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in Hacıbektaş İlçesinde 10 yıl süreyle belediye başkanlığı yapan Mustafa Özcivan belediye başkanlığına bu kez bağımsız aday olacak.

Cumhuriyet Halk Partisinden aday adayı olan ancak aday gösterilmeyen Mustafa Özcivan 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde bazı partilerin tekliflerine rağmen bağımsız aday olmakta karar kıldı.

Bağımsız aday olarak Hacıbektaş ilçesi sakinlerinden daha fazla oy alabileceğini düşünen Mustafa Özivan’ı destekleyecekler arasında Demokrat Parti’de yer alacak.

DP İl Başkanı Dinçer Akgür, Hacıbektaş ilçesinde parti olarak aday çıkarmayacaklarını ve bu ilçede bağımsız olarak belediye başkanlığına aday olan Mustafa Özcivan’ı destekleyeceklerini açıkladı.

1994 – 2004 Yılları arasında iki dönem belediye başkanlığı yapmış olan Mustafa Özcivan, Hacıbektaş belediye başkanlığı için bağımsız aday olan 3 isimden biri olacak. CHP Hacıbektaş ilçesinde iki dönemdir belediye başkanlığı koltuğunda oturan Ali Rıza Selmanpakoğlu’nu tekrar aday göstermişti.