Özel Gülşehir Sürücü Kursu ile Hak-İş Nevşehir İl Başkanlığı arasında yapılan anlaşmaya göre sendika üyelerine ve birinci derece yakınlarına, ödeme kolaylıkları ve kursa gidip gelmede servis imkânı sağlayacak sözleşme imza altına alındı.

Hak-İş Konfederasyonu ve Öz Büro İş Sendikası İl Başkanı M.Fatih Mutlu yaptığı açıklamada şunları ifade etti; “ Konfederasyonumuza bağlı sendikalarımızın üyeleri için sosyal anlamda avantajlı çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Artık herkesin ihtiyacı olan Sürücü Belgesi alımında da üyelerimize ve birinci derece yakınlarına böyle bir anlaşmanın faydalı olacağını düşünüyoruz. Bizlere bu imkânı sunan Özel Gülşehir Sürücü Kursu Kurucusu Sami Demirses’e Konfederasyonumuz adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Özel Gülşehir Sürücü Kursu Kurucusu Sami Demirses ise; “ Hak-İş Konfederasyonu Nevşehir İl Başkanlığı bünyesindeki üyelerimize bu imkânı sağlamak bu hizmeti sunmak bizim için de büyük mutluluk verici. Sendika üyelerine daha güzel, daha verimli, daha avantajlı imkânları sağlamak için gereken ne ise yapmaya hazırız. Hak-İş Konfederasyonu İl Başkanı M.Fatih Mutlu kardeşime teşekkür eder, sözleşmemizin hayırlara vesile olmasını temenni ederim.” ifadelerini kullandı.