Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları Topluluğu,Türkiye Halk Oyunları Federasyonu( THOF) tarafından düzenlenen Kulüplerarası Nevşehir İl müsabakasında 2 kategoride  birinciliği elde etti. Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları Topluluğu  gençler kategorisinde de Nevşehir ikinciliğini kazandı.
Çalışmalarını Halk Oyunları Topluluğu antrenörü Mehmet İzci nezaretinde gerçekleştiren Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları Topluluğu, Nevşehir Damat İbrahim Paşa Spor salonunda THOF tarafından  düzenlenen Nevşehir İl  birinciliğine yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde katıldı.
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları Topluluğu, büyükler de Stilize ve Geleneksel dalda Nevşehir il birinciliğini elde ederken, yıldızlar kategorisinde yine il birinciliğinin sahibi olurken, gençler kategorisinde de  Nevşehir İl ikinciliğini kazandı.
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları topluluğu yıldızlar ve büyükler kategorisinde THOF tarafından önümüzdeki günlerde tarihi ve yarışma merkezi belirlenecek şehirde gerçekmleştirilecek grup yarışmalarında Nevşehir’i temsil edecekler.