NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı ve aynı zamanda Muhtarlar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Altınışık, ülkemizde terörün sona ermesi ve çözüm sürecinin beklenildiği gibi sonuca kavuşmasına önem verdiklerini dile getirdi.

Geçtiğimiz günlerde Mardin ilinde Muhtarlar Konfederasyonunun düzenlediği bir toplantıya katıldıklarını ifade eden Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık, Türk halkının lehine olan tüm gelişmelerin yanında olacaklarının da altını çizdi.

Altınışık, “Türkiye genelinde 9 Federasyon ve 1 Konfederasyon oluşturuldu. Mardin ilinde geçtiğimiz günlerde yapılan toplantıya federasyonlarımız, konfederasyonumuzun yanında Türkiye’nin 81 ilinden muhtarlarımız katıldı. Türkiye’nin dört bir yanından gelen muhtarlar olarak barış sürecine destek veriyoruz. Artık akan kanın durmasını, ülkemizde barışın hakim olmasını istiyoruz. Mardin Kızıltepe’de düzenlenen yemekte de bu taleplerimizi yüksek sesle dile getirdik. Orada da bir kez daha anlaşıldı ki, Türkiye’de devletin bütün işlerinde muhtarlarımız önemli bir rol üstleniyor. Muhtarlarımız devletin adeta kılcal damarları gibi. Halkımızın lehine olan her konuda elimizi taşın altına sokmaya devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu.