Nevşehir Harp Malülü Gaziler , Şehit , Dul ve Yetimleri Nevşehir İl temsilcileri AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Av. Ebubekir Gizligider'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider, kendisine 'hayırlı olsun' demek için gelen Nevşehirli misafirlerini Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bulunan Milletvekili Odası'nda ağırladı.

Gerçekleşen ziyarette Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği 
Nevşehir İl temsilcileri , AK Parti Nevşehir Milletvekili Gizligider'e 26. Dönem Milletvekilliği'nin "hayırlı olsun" temennisinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi. 

Sözlerine, Ülkemizde meydana gelen terör saldırılarını bir kez daha şiddetle kınadığını ve yaşanan menfur olaylarda hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyerek başlayan Milletvekili Gizligider, insan olarak terörün her türlüsüne karşı ortak bir tavır göstermek, birlikte mücadele etmek bir zaruret olduğunu vurguladı.
Kimden gelirse gelsin, kime yönelirse yönelsin, nerede gerçekleşirse gerçekleşsin hangi gerekçeyle dayanırsa dayansın terörün her türlüsünün insanlık suçu olduğunu dile getiren Milletvekili Gizligider, "Terörün her türlüsüyle mücadele etmek bir insanlık görevidir." dedi.

Nevşehir Milletvekili Gizligider sözlerine şöyle devam etti: "Hükümetimiz güvenlik noktasında bütün tedbirleri alırken, ülkemizi demokratik ve ekonomik anlamda da en güçlü seviyeye taşımaya gayret gösteriyor.
Türkiye 2002'den bu yana çok başarılı bir dönem yaşadı. Ekonomide, dış politikada, demokratikleşmede çok ciddi kazanımlar, büyük başarılar elde edildi. Yeni dönem de de hedeflerimiz doğrultusunda gayretli çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Milletvekili Gizligider sözlerine son verirken, "Vatanımız ve milletimiz için canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi rahmetle ve dualarla anarken, tüm gazilerimize de şükranlarımı, minnet duygularımı sunuyorum. Rabbim tüm güvenlik güçlerimizin yardımcısı olsun” dedi.

Nevşehir Harp Malülü Gaziler , Şehit , Dul ve Yetimleri Nevşehir İl temsilcilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Nevşehir Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Nevşehir Şubesi heyeti ise şehit aileleri ve gazilerin sorunlarını bir rapor olarak hazırladıklarını ve bunun TBMM'de ele alınarak şehit ve gazilerin sorunlarının çözüm bulmasını umut ettiklerini kaydetti.

Derneğin Şehit ve Gazi aileleri ile dayanışma içinde sorunlarına çözüm arayan bir yaklaşımla çalıştığını belirten heyet, terör olaylarının bir an önce önlenmesini beklediklerini ifade etti.