SPOR Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele veren Nevşehirspor ile Talasgücü Belediye Spor Gazi Stadı’nda karşılaştı. Karşılaşmayı Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'de trübünden izledi. Karşılaşmanın 80.dakikasında Serhan Karahan'ın ayağından bulduğu gol sonrası gelen galibiyetin ardından yaşadığı sevinç objektiflere böyle yansıdı.

1-0 lık galibiyetin ardından ayağa fırlayan Başkan Ünver gol sonrası Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç'a sarıldı. Golden sonra kalan 10 dakikayı büyük bir heyecanla takip eden Ünver maç sonunda yaptığı açıklamasında; "Zorlu bir maç önemli bir 3 puan bütün futbolcularımızı yürekten kutluyoruz. İşte Gol sevincimiz ve maç sonu. Hep böyle mutlu biter inşallah." dedi.

Kırmızı-Beyazlı ekibimizin şampiyon olması için ellerinden gelen desteği veren Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver karşılaşmayı Ak Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, İş Adamı Musa Ertaş ile kırmızı beyazlı takıma gönül veren binlerce taraftarlarla birlikte izledi.

Nevşehir Belediye Mehteran ekibi de marşlarıyla taraftarları ve futbolcuları motive etti.