Nevşehir'de tedavi gören hastayı Kayseri'ye götüren 112 Acil ambulansı ile karşı yönden gelen otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgilere göre, Kaza, gece 23.00 sıralarında Kayseri Melikgazi Belediyesi yakınlarında meydana geldi. Nevşehir Devlet Hastanesinden Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne hasta sevki yapan 50 DR 274 plakalı ambulansın otomobille çarpışması sonrası savrulan ambulans yol kenarına devrildi. Kazada, ambulanstaki hasta, sürücü, sağlık çalışanlarıyla ile otomobil sürücüsü yaralandı.

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından yaralıları başka bir ambulansla Hastaneye götürdü. Tedaviye alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Kazaya ilişkin Memur-Sen'e bağlı Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat geçmiş olsun mesajı yayınladı.
Gündüzpolat açıklamasında; "Nevşehir Devlet hastanesi sevk ekibimiz Kayseri ye hasta sevki sırasında kaza geçirmiştir. Ekibimiz in sağlık durumları nın iyi olduğu hastanede kontrol altında olduklarını öğrendik Allahtan bir daha böyle kazaların yaşanmaması temennisi ile ekibimize çok geçmiş olsun Dilek'lerimizi iletiyoruz gece gündüz demeden bu millet bu devlet için çalışan görevlilerimizi Rabbim her türlü kazadan beladan korusun inşallah..." dedi.