Haydi NEVŞEHİR….

Bu kadim toprakların evlatları olarak yaklaşan Ramazan Ayını vesile kılarak asırlar öncesinde ecdadımızın oluşturduğu mazlumdan, kimsesizden velhasılı eşrefimahlukatın ihtiyaçlarını gidermek için oluşturduğu aşevi geleneğini kamu - özel sektör elbirliği ile oluşturarak sadece ramazandan ramazana değil her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olduğumuzu gösterelim.

Misyonumuzu ve Vizyonumuzu da;

Nevşehir’imizde adaletin ve iyiliğin hâkim olması için kardeşlik bilinciyle muhtaç ve mazlum tüm insanlara ihtiyaç duydukları insani temel yardımları ulaştırarak huzurlu bir yaşam sağlarken, değişen dünyada değişmeyen milli ve manevi değerleri ön plana çıkarmak, iyiliği her zaman her yerde yaşatmak.

Şu güzel topraklarda gücümüz nispetinde dilimizle, elimizle, malımızla ve dualarımızla mazlumdan ve muhtaçtan yana olup, tüm insanlığın insani değerlere sahip bir hayata kavuşmasında etkin rol almak. 

İnsanların yaşam mücadelesinde karşılaştıkları olumsuzluklar giderilerek şahıslara ve toplumlara kendi ayakları üzerinde durabilmeleri için destek olmak.

Başarabiliriz……………               

                                                         Saygılarımla                                       Yrd. Doç.Dr. Özden Taşğın