Nevşehirspor'a gönül veren taraftarlar, 2017-2018 sezonu kombine biletlerine yoğun ilgi gösteriyor. 3. Lig hedefiyle şampiyonluk kadrosu kuran Nevşehirspor'a destekler sürüyor. Nevşehirspor GK Yönetimi tarafından satışa sunulan kombinelere ilgi gayet büyük. 

Nevşehirspor Taraftarına 'Kombine' Teşekkürü

Nevşehirspor GK. Kulüp Basın Sözcüsü Nafiz Dirikoç, kombine bilet satışlarına gösterilen ilgi nedeniyle kırmızı-beyazlı taraftarlara teşekkür etti.

Nevşehirspor GK. Kulüp Basın Sözcüsü Nafiz Dirikoç, kombine bilet satışlarına gösterilen ilgi nedeniyle kırmızı-beyazlı taraftarlara teşekkür etti. Dirikoç, kulübün satışa sunduğu kombine biletlere yoğun ilgi gösterildiğine dikkat çekerek, "İlgi ve destekleri nedeniyle Nevşehir halkına teşekkür ediyoruz.

Nevşehirspor olarak, Nevşehir halkına minnettarız" dedi. Nevşehirspor'un, 'halkın takımı' olduğunun altını çizen Av. Nafiz Dirikoç, açıklamasını da şöyle sürdürdü; "Bu nedenle de halk takımına sahip çıktı ve kombine biletini aldı. Bundan sonra da Nevşehirliler'in verdikleri desteği sürdüreceğine inanıyoruz."


 Haydi Nevşehir Şimdi Sıra BİZDE ! KOMBİNENİ AL !.... Takımına SAHİP Çık!

Kırmızı-Beyazlı takımın cefakar ve fedekar taraftarları Nevşehir'in en önemli markası olan Nevşehirspor'a daima sahip çıkacaklarını ve bu sezon iç sahadaki hiç bir maçı kaçırmayacağını ifade ettiler. 

Nevşehirspor GK Yönetimi tarafından satışa sunulan kombine kartlarına Nevşehirli vatandaşlarımız ve iş adamları büyük ilgi gösteriyor.

Kırmızı-Beyazlı taraftarlara NEVŞEHİRSPOR sevgisi aşılamak ve takımına destek için başlatılan kampanyada şuana kadar 3000 kombine bilete ulaşıldı.

Hedef, basımı tamamlanan 5 bin biletin satışıyla kulübe 500 bin lira gelir sağlamak. 

Nevşehirspor'un Yönetimi, hem takıma önemli bir ekonomik girdi sağlamak, hem de taraftarın takıma sahip çıkmasını sağlamak amacıyla 5 bin adet kombine bilet satışı için başlattığı kampanyada kombinelere taraftarlar büyük ilgi gösteriyor. Kırmızı - Beyazlı taraftarların genel satışına çıkarılan biletlerden şuana kadar 3 bin kombine bilet satışı yapıldığı bildirildi. 

Kırmızı - Beyazlı takımın büyük taraftarları şu ana kadar toplamda 3000 adet kombine alarak Nevşehirspor'a destekte bulundular. Sezon başlamadan 5000 hedefine ulaşılması bekleniyor... 

Nevşehirliler takımına sahip çıkıyor! 

İşte son kombine satışları;

Beşyıldızlar Ltd Şti Sahibi Salih Köybaşı ve yöneticimiz Mehmet Elmacı Nevşehirspor umuza 5000 Tl katkıda bulunmuştur.
Uluer Hazır Beton Şirketler Grubu Halis Uluer çek vererek destek oldu teşekkür ederiz

Şimşek Bims ve NRL Home'dan Nevşehirsporumuza destek. 5 adet Ortağı olduğu NRL home adına ve 5 adette işletme müdürlüğünü yaptığı Şimşek Bims adına olmak üzere toplamda 10 adet kombine alarak takımna sahip çıkan Nevşehirli Genç iş adamı Edip Avşar'a teşekkür ediyoruz.
Fecir Emlak Ekibi 10 Adet kombine alarak destek olmuştur. Teşekkür ederiz..

Pınarbaşı Elektrik Hasan Pınarbaşı 10 adet kombine aldı teşekkür ederiz.
Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz kombine alarak destek oldu teşekkür ederiz.
Nevşehir Fiat Bayi Hakan Kavas 50 adet kombine alarak destek verdi teşekkür ediyoruz

Eyüp Sarıtosun 5 adet Fatih Akçan 1adet kombinelerini alarak takımımıza destek vermiştir.
Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Cihat Burak Korkmaz 10 adet kombine alarak kampanyada bizimde desteğimiz olsun dedi.Teşekkür ederiz.

Dipa AVM Fatih Erdoğan ve ailesi 3 adet kombine alarak takımımıza destekte bulunmuştur teşekkürler...
Tahsin Treyler Balıkesir Nevsehir spora 1000tl bağışta bulunup takımımıza başarılar diledi. Teşekkür ederiz...
Höyük inşaat doğal depo. Kum ocağı. Doğal taş. Mermer inşaat şirketler kurubu sahibi Mustafa Kurugöllü Nevşehir sporumuza fedaya bizde varız madi manevi. Büyük desdek vermiştir teşekürler