Henüz Cevap Alamadı

NEVŞEHİR (MHA) Nevşehir’in Kozaklı ilçesine uzun uğraşların ardından açılan Sosyal Güvenlik Kurumu Şubesinin ardından Hacıbektaş ilçesinde de SGK Şubesinin açılması isteniyor.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Hacıbektaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Alican Danacı, geçtiğimiz yıllarda bu konunun gündeme gelmesine rağmen henüz konuyla ilgili bir gelişmenin yaşanmadığına dikkat çekti.

Geçtiğimiz yıllarda Hacıbektaş ilçesine SGK Şubesinin açılması konusunda bir takım girişimlerin olduğunu ancak, bu girişimlerin sonuç vermediğini söyleyen Hacıbektaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Alican Danacı, “Hacıbektaş ilçemiz ulaşım açısından il merkezine en uzak mesafedeki ilçelerimizden biri. Bu nedenle esnaf ve sanatkarımızın Sosyal Güvenlik Kurumu ile ilgili iş ve işlemlerini en kısa sürede yapabilmeleri için ilçemize bir SGK Şubesinin açılmasını istiyoruz. Bu konu geçtiğimiz dönemlerde dile getirilmiş ve bir takım girişimlerde de bulunulmuş. Ancak girişimlerden bur sonuç alınamamış. Bu nedenle SGK İl Müdürlüğümüzden bu konudaki talebimizi bir kez daha ele almasını talep ediyoruz” ifadelerinde bulundu.