Hep Yanında Olmaya Devam Edeceğiz

NEVŞEHİR(MHA) 04 Mayıs 2014 tarihinde yapılacak olan esnaf ve sanatkarlar odaları birlik başkanlığı seçimleri öncesinde yeniden aday olduğunu açıklayan İsmail Ördü’ye bir destek açıklaması da Avanos Esnaf ve Sanatkarlar Odasından geldi.

Oda Başkanlığına yeni seçilen isimlerden biri olan Kemal Çelik, birlik başkanlığı seçiminde İsmail Ördü’yü destekleyeceklerini belirtirken, “Biz yönetimde bulunduğumuz, o da birlik başkanlığına aday olduğu sürece kendisinin hep yanında olmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Ördü’nün gelmiş geçmiş birlik başkanları arasında o makamı temsil eden en iyi isimlerden biri olduğuna vurgu yapan Avanos Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal Çelik, “Birlik Başkanımız İsmail Ördü, gelmiş geçmiş birlik başkanları arasında birliğimizi temsil eden en iyi isimlerden biri. Layıkıyla görevini yerine getirdiğini düşünüyorum. Bundan sonraki süreçte de kendisinin bu görevi hakkıyla yerine getireceğine eminim. Avanos esnaf ve sanatkarlar odası olarak kendisini desteklediğini açıklayan ilk odalardan birisi de bizdik. Yönetim kurulum ve oda başkanı olarak ben o aday olduğu, bizde görevde bulunduğumuz sürece kendisinin yanında olmaya, kendisini desteklemeye devam edeceğiz” dedi.