Nevşehir GÖRBİR Şubesi tarafından Topuzluhan Restaurant'da 3 Aralık Dünya engelliler Günü programı düzenlendi. Programa Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan,Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu,Nevşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener,İşkur Müdürü İlhan Temel,İl Dernekler Müdürü Yakup Yavuzkan,Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce,Başkan Vekili Mehmet Varol, AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Ali Tanrıver, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz,AK Parti Gençlik Kolları Başkanı M.Rauf Yanar,Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız,Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit,İş Adamı Musa Ertaş,AK Parti Eski İl Başkanı Ersan Erkut,SGK İl Müdürü Mehmet Ali Yıkarbaba,Kapadokyaspor Yönetim Kurulu Üyeleri,Tüm Nevşehirliler Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Şen ve Genel Sekreter Halil Doğan ,çok sayıda STK temsilcileri,özel rehabilitasyon merkezi temsilcileri ve engellilerimizle aileleri katıldılar.


FİB Haber Genel Koordünatörü Fikret Çapacı'nın başarılı sunumlarında, Nevşehir Görbir Şubesi tarafından gerçekleştirilen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Yemekli programı Hafız Mahmut Kemikkıran Hocamızın dualarıyla başladı.

Daha sonra Görbir Nevşehir şube başkanı Erol Mutlu tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü özel proğramı açılış konuşmaları gerçekleştirildi. Görbir Şube Başkanı Erol Mutlu Başta Sayın Valim, Belediye Başkanım ve Emniyet Müdürüm ile tüm katılımcılara hoş geldiniz diyorum. Burada sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyor Bizleri sadece bu gün değil hergün her defasında Sabahın şafak vakti makamlarında ağırlayıp her defasında bizi boş çevirmeyip tüm Engelli dostlarımız adına destekleri için Başta Belediye Başkanım Hasan Ünver ve Valim Mehmet Ceylan a huzurlarınızda sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Ayrıca bu yemeğin verilmesindeki katkıları için Kapadokyaspor Kulüp Başkanı Sayın Av. Hüsnü Güneş kardeşimize de Allah razı olsun dedi.
Başkan Mutlu, Buradan tüm engelli kardeşlerimiz 3 Aralık Dünya Engelliler günlerini kutluyorum dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver de konuşmasında Bu günü özel kılan şey aramızdaki ÖZEL İNSANLARIMIZ.... Bugün 3 Aralık Dünya engelliler Günü ama ben burada Engelli kelimesini telaffuz etmek bile bana tuhaf geliyor onun için biz bu değerli insanlarımıza "Özel insanlar" diyoruz. İşte onları özel kılan şeylerden biri ise onların büyük VEFASI Vefalı olmaları. Siz Onlara bir adım atın onlardan onbeş adım yakınlık görüyorsunuz. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada onların her zmaan yanlarında olarak İnşallah hep birlikte el ele kol kola yürüyeceğiz .Bu vesile ile bir kez daha Tüm Özel insanlarımızın bu özel günlerini tebrik ediyorum dedi.

Programın son konuşması için Kürsüye çıkan, "Engelsiz bir Nevşehir için çalışıyoruz" diyen Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan da tüm davetlilerden büyük alkış topladı. 

Programın son bölümünde Rapido kursunda başarılı olan kursiyerlere Nevşehir Protokolü tarafından sertifikaları takdim edildi.Nevşehir Milletvekilleri'nin telgraflarının okunmasıyla son buldu.