Davası nizam-ı alem olanları, yolu Allah yolu olanları dua ve selamların en yücesi olan Allah’ın selamı ile selamladığını belirten Başkan Ali Türker, “Çıktığımız bu kutlu yolda birlikte yürümeye, bir olmaya, iri olmaya, diri olmaya davet ediyor, saygı ve sevgiyle kucaklıyoruz.” dedi.
Nevşehir Ülkü Ocakları Başkananı Ali >Türker açıklamasının devamında;  “Hayatımın her anında içinde bulunmaktan onur ve gurur duyduğum Türk Milliyetçiliği davasının, bugün de Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sn. Olcay Kılavuz Beyefendi’nin emir ve takdiri ile Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı olmaktan onur ve gururu yaşamaktayım.
Geçmiş dönem Ülkü Ocakları Nevşehir İl-İlçe yapmış, Ülkü Ocakları yönetimlerinde bulunmuş, bu davanın mensubu olmuş, bu davaya gönül vermiş bütün dava arkadaşlarımdan Allah razı olsun. Bu kutlu sancağı devraldığımız günden itibaren en kısa zamanda en uzun  mesafeye şeref, namus, haysiyet ve ülkücü bilinç ile taşıyacağımıza şahsım ve yönetimim adına Allah’ın huzurunda söz veriyor, yemin ediyor, ant içiyoruz.
Cenabı Allah’tan bu bayrak değişiminin ülkemize, şehrimize, Türk Milliyetçiliği davasına hayırlar getirmesini en kalbi duygularımla temenni ederim.
Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı olarak Nevşehir’de bu davaya gönül vermiş bütün dava arkadaşlarımızı, Yusufiyelileri, taş medreselileri, aksakallılarımızı, ağbeylerimizi, kardeşlerimizi, değerli esnaflarımızı, bozkurtlarımızı kısacası davası nizam-ı alem olanları, yolu Allah yolu olanları dua ve selamların en yücesi olan Allah’ın selamı ile selamlıyor çıktığımız bu kutlu yolda birlikte yürümeye, bir olmaya, iri olmaya, diri olmaya davet ediyor, saygı ve sevgiyle kucaklıyoruz.
Liderimizin, Genel Başkanımızın emrinde siz dava mensuplarımızın bir ömür hizmetinde olacağız.” şeklinde konuştu.