Nevşehir Baro Başkanı Av. Necmi Öncül’ünde bulunduğu İç Anadolu Baro Başkanları Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ı ziyaret etti.

Yeni Hükümetin kurulması neticesinde yeniden Adalet Bakanlığı görevine getirilen Bekir Bozdağ'ı, Ankara, Nevşehir, Aksaray, Çankırı, Karaman, Kayseri, Kırşehir, Kırıkkale, Niğde, Sivas ve Yozgat Baro Başkanları ziyaret etti.
 
Nevşehir Baro Başkanı Av. Necmi Öncül ziyaret ile ilgili yaptığı açıklama da;  Ziyarette Adalet Bakanlığı ile Barolar arasında iletişim kanallarının her zaman açık olması gerektiğini, İç Anadolu Baroları olarak iletişime sonuna kadar açık olduğumuzu dile getirerek mesleki sorunları çözüm önerilerimizle birlikte aktardık. Keza yöresel sorunları dile getirerek çözüm istedik” dedi.

Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcısı Sayın Bilal UÇAR'ın da hazır bulunduğu, Sıcak ve Samimi Bir Ortamda Geçen ziyaret sırasında; Arabuluculuk ve Avukatlık Kanunu Hakkında Bakanlık Tarafından Yapılan Çalışmalar İle İlgili Sayın Bakanımız Bilgi Vermiş ve Ziyarete Katılan Baro Başkanları'da Kendi Görüşlerini Beyan Ederek Görüş Alış Verişinde Bulunuldu.

Ziyaret sırasında Adalet  Bakanı  Bekir Bozdağ ise; Ziyaretten memnuniyet duyduğunu söyleyerek, Bu dönemde bahsedilen sorunları aşmak adına birlikte çalışmanın değerine vurgu yaparak, kapılarının sonuna kadar açık olduğunu, Bakanlık irtibat kişisinin kendisi olduğunu bu konuda Bakanlık kapılarının sonuna kadar açık olduğunu doğrudan kendileriyle irtibat kurulabileceğini ayrıca Bakanlık Müsteşarı ile Bakan Yardımcısının da her konuda irtibat için hazır olduklarını ifade etti.