Nevşehir'deki Okul ve kurum atamaları Türk Eğitim-Sen Nevşehir şubesi resmi sitesinde çok sert bir dille eleştirildi. İşte Nevtes'te yayaınlanan o haber:"İddialar Artık Kusturma NOKTASINDA...." Nevşehir İli geneli okul ve kurumlara Müdür ve Müdür Yardımcısı görevlendirmeleri ile ilgili ortaya atılan iddialar  artık insanları kusturma noktasına  getirmiştir.

Şu an itibari ile Organize olmuş bir ekip , daha önce  görevlendirdikleri okul ve kurum müdürlerine  hangi ismi Müdür yardımcısı olarak görevlendirileceklerini   dayatırlarken, ortaya atılan  iddialara göre çetin pazarlıkların yapıldığı  belirtilmektedir.

Geride bıraktığımız günlerde başlayan ve şu an itibari ile de  devam ettiği söylenen ,  Nevşehir İli geneli okul ve kurumlara müdür yardımcısı görevlendirmelerinde bir kısım isimlerin Valilik Makamından kararnamelerinin çıktığı ve yöneticiliklerinin kesinleştiği , bir kısım isimlerin onay da olduğu , bir kısım isminde  Organize olmuş  ekip tarafından VETO edildiği söylenmektedir.

Türk Eğitim-Sen Nevşehir şubesi olarak  yaşanan gelişmeleri , şubemize ulaşan bilgileri ve iddiaları yakından takip etmekteyiz.

Türk Eğitim-Sen Nevşehir şubesi olarak görevlendirilen okul ve Kurum müdür yardımcıları İNHASI'nın  Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü sitesinden yayınlanması beklemekle beraber , eğitim çalışanlarının vicdanını sızlatacak, eğitim çalışanlarının nefretini uyandıracak , eğitim çalışanları arasında çalışma barışını bozacak her işlemin, her boyutunu  değerlendireceğimizi Kamuoyunu ve Ülke insanını bilgilendireceğimizi , yasal haklarımızın tamamını kullanacağımızı belirtiriz.

Kaynak: Nevtes