Borçlarıyla iflas eden iş yerini ve Ailesini bırakarak 8 ay önce Nevşehir dışına gidip adeta sır olup kaybolduğu iddia edilen Onur Berber isimli şahıs Nevşehir de bıraktığı Ailesini çok zor durumda bıraktı.

8 Aydır göremediği 
çocuğunu görmek istemiyle Beyaz TV de yayınlanan Ebru Gediz İle Yeni Baştan programına katılarak yardım isteyen Onur Berber Nevşehir de bıraktığı ailesinin anlattıkları ile Nevşehirli vatandaşları Beyaz TV ekranlarına bağladı.

Beyaz TV de işlenen programda ki İddialara göre Ticari yaşamı Tefecilerden borç para alarak sonra girdiği çıkmazdan Nevşehir de ki ailesini zor durumda bırakarak kenti terk ettikten sonra Eşi tarafından boşanma davası açılacağı belirtilen Onur Berber Beyaz TV ekranlarında Ebru Gediz İle Yeni Baştan programında çocuğunu görmek istediğini belirterek yardım istedi.

Şarküteri ve Rent A Car işiyle uğraşırken borçlarından dolayı Battıktan sonra alacakları kapısına geldiği için zor durumda kaldığı için Nevşehir i terk ettiği belirtilen Onur Berber in işi ve ailesi dağılmış gözüküyor. Beyaz Tv moderatörü Ebru Gediz, aileyi bir araya getirmeye uğraş verirken Aile dağılmasın alacaklılarada çalışarak borçları ödensin teklifinde bulundu.

İşte Beyaz TV Ekranlarında işlenen o konunun işlendiği programdan görüntüler...