Nevşehir Belediyesi’nin hayırsever vatandaşların da yakın ilgi ve destekleri ile Ramazan ayı süresince geleneksel hale getirdiği iftar sofrasına vatandaşların ilgisi ,Ramazan ayı boyunca  devam etti.  28 Haziran 2014 Cumartesi günü başlayan ve 27 Temmuz 2014 Pazar günü son kez Gülbahçe ’de kurulacak iftar sofrası , her gün  15 kişilik lik bir ekip tarafından hazırlanıyor.

 

Nevşehir Belediyesi’nin artık bir gelenek haline getirdiği ve yardımsever vatandaşların katkısı ile birbirinden lezzetli yemeklerin mönüsü ise süslenen iftar sofrası , Gülbahçe’ ye her Ramazan ayı döneminde olduğu gibi bu yılki 1 aylık dönemde değişik  güzellik kazandırdı.

 

Nevşehir Belediyesi’nin  aşçılarının damak tadına uygun bir konumda hazırladıkları iftar yemekleri, iftar vaktinden  yaklaşık 30 dakika önce vatandaşlara dağıtılmaya başlanıyor.

 

İftar saati döneminde evine yetişemeyecek durumda olan vatandaşların yanı sıra dar gelirli vatandaşların birlik ve beraberlik ruhu içerisinde iftar yapmasına yönelik olarak hazırlanan iftar sofrasından her gün yaklaşık   1500 e yakın vatandaş yararlandı.