NEVŞEHİR/FİBHABER- Özel- Nevşehir'in Acıgöl İlçesine bağlı Karapınar kasabası nüfusuna kayıtlı Recep Ustaoğlu Iğdır'da imamlık yapıyor.

Nevşehirli genç imamdan www.fibhaber.com a önemli açıklama geldi...

Selamün aleyküm. Allah (c.c) Nevşehirde ve tüm Türkiye'de bulunan şehitlerimizi cenneti ve cemali ile müşerref eylesin. Ben Iğdır'da imamlık görevini ifa ediyorum.Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar kasabasindanim. Son zamanda yaşanılan terör olayları herkesi derinden üzmüş ve provokasyonculara gün doğmuştur. Bunlara asla prim vermemeye dikkat edelim. Her kürt pkk'lı değildir biz bir bütünüz ve bu böyle kalacak inşallah.


14 şehidimizin haberi geldiğinde buradaki kürt halkının telaşı görülmeye değerdi.

Yaralı Mehmetçiklerimiz için B rh + kan araniyor denildiği zaman hastaneyle aramızda 55 km olmasına rağmen at üzerinde kan vermek için gitmeleri Bizim birliğimiz ve dirliğimiz adına çok güzel bir görüntüydü.

Zaman zaman pkkdan tehdit aldığım da oldu ama bulunduğum köy halkı sayesinde bunlarin tehditleri bertaraf edildi . Kimse kürtlerin hepsini aynı kefeye koymasın beş parmağın beşide bir değildir unutmayın. Uyanık olun geniş düşünün ve bizlere dua edin selam ve dua ile hayırlı Cumalar.

FİB Haber Merkezi Genel Koordinatörü Fikret Çapacı Kendisine memlekete gelmeyi düşünmüyor musun sorusuna da; Özellikle önümüz Bayram inşallah Gelmeyi çok istiyorum ama ulaşım durma noktasında otobüsler taşlanıyor yada pkk tarafından kimlik kontrolü yapılıyor onların tabiri ile Kürdistan dan olmayan kişiler ajan diye fişleniyor ve esir olarak alınıyor.Bu yüzden biraz daha ortamın sakinleşmesini bekliyorum. Sonuçta hepimiz aynı vatan topraklarında yaşıyoruz.Türk'üyle,Kürdüyle Irkı ne olursa olsun hepimizi birleştiren bir inancın mensupları olarak Müslüman müslümanın kardeşidir dolayısıyla da hepimiz kardeşiz. Hepimiz Kırmızı Beyaz al bayrak gölgesinde yaşıyoruz.
Müslüman olan zaten böyle bir canilik yapmaz.Müslümanın müslümana Canı , Malı ve Namusu haramdır bu en büyük günahlardandır. Burada çoğu kürt vatandaşlarımız bunun bilincindeler. pkklıların ise Müslümanlıklarındın bahsetmemiz imkansız. Onların amaçlarını hepimiz çok iyi biliyoruz.

Lütfen Nevşehirli Halkımızı uyarın inşallah! Tehtid edildik evim basildi ama bizi kürtler kurtardi. Rabbim ülkemiz bütünlüğünü ve kürdü çerkezi lazı abazazısıyla kardeşliğimizi bozmasın,daim eylesin inşallah. Hain Pkk'yıda lanetliyor tüm aziz şehitlerimize Allahtan rahmet kederli ailesine ve milletimize de başsağlığı diliyorum.Dualarla sevgi ve saygılarımı Memleketim Nevşehir'e gönderiyorum dedi.