AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, görevini yeni atanan Mustafa Rauf Yanar'a devretti.

Nevşehir AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlenen devir- teslim töreninde görevden ayrıldığı belirtilen Mehmet Ali Tanrıver, yeni atanan Mustafa Rauf Yanar'ı çiçekle karşıladı. Daha önceki açıklamalarında kongrede İl Başkanlığı'na yeniden aday olmayacağını belirten Tanrıver, "Fedakarca yapılan görevler, fedakarlık isteyen görevler, hizmet için yapılan bu görevler, birlik, beraberlik, kardeşlik ortamında çok daha iyi, verimli ve bereketli oluyor. AK Parti ailesi olarak bu tabloyu görünce bir kez daha gurur duyuyoruz. AK Parti'de bu görev değişimleri, bayrak değişimleri her zaman partimize güç katmıştır. Bu birliktelikler güçlü bir şekilde ilelebet sürecektir. Huzur içinde bu koltuğu devrediyorum" diye konuştu.

AK Parti'nin yeni Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar ise törende şöyle konuştu:  
"İlk seçilmiş Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın genel başkanlığında ulusal ve uluslararası siyaset sahnesine adını altın harfler ile yazdırmıştır. Bugün itibari ile dünyanın en güçlü siyasi hareketi olarak tanımlanan partimiz, vücut bulduğu tarihe kadar ki bütün siyasi teamülleri yerle yeksan etmiştir. Milletin egemenliği üzerindeki bütün vesayeti kaldırmış, devlet ile millet arasındaki barışı yeniden tesis etmiştir. Necip milletimizin gönlüne girerek yapılan bütün seçimlerde milletimizin teveccühüne de mazhar olmuştur."dedi.

Kendilerine güvenenleri mahçup etmeden bu bayrağı daha ileriye taşımak için elinden geleni yapacağını ifade eden Yanar, "Bizim için Allah rızası önceliklidir. Biz bu şehre hizmet etmek istiyoruz. Herkesin duasını almaya talibiz. Çok büyük sevapları işlemeye talip olduk. İnşallah bu dünyanın yanında öbür dünyayı da kazanmanın gayreti içerisinde olacağız. İnanmış olduğumuz değerleri en üst seviyeye taşıyacağız." diye konuştu.