Gazeteci Yazar İlhan Selçuk ve Karikatürist Turhan Selçuk, ölümlerinin 4. yıldönümünde Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde anılacak. Anma programı kapsamında düzenlenecek olan panele, CHP Milletvekili Mustafa Balbay da katılacak.
11 Mart 2010 tarihinde ölen Karikatürist Turhan Selçuk ve 21 Haziran 2010'da ölen ağabeyi Gazeteci Yazar İlhan Selçuk için ilk tören, 21 Haziran Cumartesi günü saat 11.30'da Hacıbektaş ilçesinde mezarlarının bulunduğu Çilehane bölgesinde yapılacak. Tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayacak. Yapılacak olan konuşmalar ve saygı geçişinin ardından program çiçek bırakma ve lokma dağıtımı ile sona erecek.

Buradaki törenin ardından ise anma programı Hacıbektaş Veli Kültür Merkezi'nde devam edecek. Turhan Selçuk Karikatür ve Heykel Sergisi'nin açılışının da yapılacağı anma etkinlikleri çerçevesinde "İlhan, Turhan Selçuk ve Aydınlanma" adlı bir panel düzenlenecek. Panele konuşmacı olarak CHP Milletvekili Mustafa Balbay, Gzzeteci Yazar Şükran Soner ve Gazeteci Yazar Miyase İlknur katılacak.