Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif PARMAKSIZ,IMF başkanı Christine LAGARDE’ın, TOBB Başkanı M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun misafiri olarak Nevşehir’e geleceğini açıkladı.

IMF başkanı Christine LAGARDE’ın, TOBB Başkanı M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun misafiri olarak Nevşehir’e geleceğini açıklayan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif PARMAKSIZ, IMF Başkanı’nı Kapadokya’da ağırlayacaklarını söyledi.

Antalya’da 15-16 Kasım’da gerçekleştirilecek olan G20 Zirvesine katılmak üzere Türkiye’ye gelecek olan IMF Başkanı Christine LAGARDE ve beraberindeki heyetin, TOBB Başkanı Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun misafiri olarak 16-18 Kasım tarihlerinde Nevşehir’i ziyaret edeceğini açıklayan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif PARMAKSIZ, dünya ekonomisinin önde gelen bu kuruluşunun başkanını Kapadokya’da ağırlamaktan onur duyacaklarını ve bölgeyi en iyi şekilde tanıtma fırsatı yakalayacaklarını belirtti.

TOBB Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun, Nevşehir ve Kapadokya’ya özel bir önem verdiğini ve bölgemizin fahri hemşerisi olduğunu ifade eden PARMAKSIZ;  gerçekleştirilecek ziyaretin de bunun bir göstergesi olduğunu söyledi.