Başkan Çöp Toplar mı ? - Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce'yi her sabah erken saatlerde elinde çöp torbasıyla mahalle arasında çöp toplarken görenler onun bir belediye başkanı olduğuna inanamıyor.

Sabah mesai saatinde işe gelen belediye çalışanları başkan odasında çoktan mesaisine başlamış bir başkanı görmeye önce şaşırmış olsalar da sonradan alıştıklarını belirtiyorlar. Vatandaşlar ise her daim kendilerine açık bir belediye kapısı olmasının ve gün içerisinde sokaklarda belediye başkanını görebilmenin mutluluğunu yaşıyor.

Başkan İnce'nin ; Ben işçilikten geldim ve çöp toplamaktan çekinmiyorum. Bu bir hizmet makamıdır. Görevimizde vatandaşa hizmet etmek olduğuna göre, biz de elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz vatandaşa da örnek oluyoruz" Düşüncesinde olduğunu söyleyen bir takım vatandaşlara göre Başkan İnce nin yaptığı takdire şayan ...

Avanoslu Vatandallardan Başka bir kesim ise Bir Belediye Başkanının elinde çöp poşeti ile mahalle arasında çöp toplaması hiç akıl alır bir iş değil. - Bir defaya mahsus özel günlerde toplu temizlik olayında öncü olursunuz örnek olursunuz ama her sabah elinde poşetle çöp toplayan bir Başkan derseniz  Bunun adı şovmenlik, Başkan Başkanlığını yapmalı...Çöpü toplayacak işçisi yok mu? Çöpçü ne yapıyor ? diyerek eleştiri yağmuruna tutuyor.

Evet iki farklı görüş Yorum ve takdir sizlerin...!