İnanmıyorsanız THY’nin Sitesine Girip Bakın

NEVŞEHİR(MHA) Ak Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider, 30 Nisan 2014 tarihinden itibaren Antalya Havalimanı ile Nevşehir Kapadokya Havalimanı'ndan karşılıklı uçak seferlerinin düzenleneceğini söyledi. 
Şuan Türk Hava Yollarının sitesine girildiğinde Nevşehir-Antalya uçuşlarının dolu olduğunun görülebileceğine dikkat çeken Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Seferlerin 30 Nisan'dan itibaren başlayacağını ifade etti.

Gizligider, “Nevşehir Kapadokya-Antalya uçuşları, tatil ve kültür turizminin önemli durakları arasında köprü kuracak. Yalnızca Nevşehir için değil, Kayseri, Kırşehir, Aksaray ve Niğde'deki seyahat imkanlarını da vatandaşlar için daha konforlu bir seviyeye taşıyacak uçuşlar, yaz tarifesi boyunca haftanın 5 günü gerçekleşecek. Bölgenin turizm alanındaki gelişimine de önemli ölçüde katkı yapacak uçuşlardan yolcularının daha rahat yararlanması için Kapadokya çevresindeki il ve ilçelerden havalimanına servis hizmeti de gerçekleştirilecek. Özellikle yaz döneminde binlerce turisti misafir eden Antalya ve Kapadokya, artık birbirine çok daha yakın olacak. Şimdiden Hayırlı ve uğurlu olsun” ifadesinde bulundu.