Nevşehir'in Ürgüp ilçesi Ortahisar kasabasına bağlı İbrahimpaşa ( Babayan) köyü nüfusuna kayıtlı ve Almanya'da Tır Şöförü Ali Can, namı değer alex745 alejandro, Rıdvan Göşüş'le buluşmasında Orta oyunu oynamaya karar verince olanlar oldu.

Milyonların Takipçisi bulunan İnternet Fenomeni Nevşehirli Gurbetçi Hemşerimiz Ali Can, sıla-i rahim için geldiği memleket topraklarında ev sahibi hemşehrisi Rıdvan Göğüş'ten iyi bir sopa yedi.

 Önce Dayak Sonra Yemek Yedi!
Orta oyunu sonrasında gurbetçi hemşehrimiz Ali Can'a Nevşehir Tavası ikram edildi.

Hayatımda böyle dayak yememiştim itirafında bulunan  Ali Can, "ama memleket topraklarında Nevşehirimin sopası bile tatlı geliyormuş. Yediğimiz sopanın ardından Nevşehir Tavası'da acılı acılı müthişti. Rıdvan kardeşimin de tavayı yapan kardeşleriminde ellerine sağlık elleri dert görmesin" dedi.

Rıdvan Göğüş buluşmaya istinaden yaptığı açıklamasında: "Ali Can abimle buluştuk görüştük bir oyun oynama kararı aldık videoda emeği geçen Ali Can abim solumdaki Tamer Çalışkaner kardeşim bize mekanını açan Ferdi Örs kardeşime ve bu görüntüyü çeken ve bize ulaştıran Erhan Tütüncü kardeşimede çok teşekkür ediyorum iyi seyirler" dedi.