İranlının Yaptığına Bakın

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de basın yayın hayatının 20 yıldır Nevşehir kamuoyu ile buluşan ender isimlerinden Ömer Kavak, yerel televizyon ve radyo programlarında ilginç olaylarda yaşadı.

İlimizde yayın hayatını sürdüren Kapadokya TV ve Kapadokya FM’de 20 yıldır Görmeyen Gözler adlı programları ile güncel olayları konuklarıyla birlikte değerlendiren Program Yapımcısı Ömer Kavak, bu süre içerisinde yaşadığı ilginç bir olayı anlattı.

Bir televizyon programı esnasında o dönemde televizyonda görev yapan bir İranlı çalışanın sözleri nedeniyle canlı yayın programında gülme krizine girdiklerini anlatan Ömer Kavak, “20 Yıldır ilimizde gerek televizyonda, gerekse radyo da konuklarımızla birlikte güncel olayları değerlendiriyoruz. Bir defasında televizyonda canlı yayında gülme krizine girmiş ve programı zor tamamlamıştık. O günü asla unutmam. İranlı bir televizyon çalışanı programa verilen reklam arasından sonra tekrar yayına geçeceğimiz esnada hiç alışmadığımız bir şive ile “Uc, İki, Bir” diye seslendi. Bu söylem bize çok tuhaf geldi. Canlı yayın esnasında beni gülme krizi tuttu. Bir dakika içerisinde canlı yayının da verdiği stresle ne yapacağımı bilemedim. Üstüne üstlük programdaki konuklarım da gülme krizine girince ne yapacağımızı bilemedik” dedi.