Ertaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nevşehirli İş Adamı Musa Ertaş, 24 Kasım öğretmenler gününü kutlayarak açıklamalarda bulundu.

Bugün, ülkemizin geleceği olan çocuklarımızı geleceğe hazırlayan öğretmenlerimizin en seçkin günleri olan ”Öğretmenler Günü” dür. Bu özel günün, tüm öğretmenlerimize, eğitim camiamıza ve yurttaşlarımıza kutlu olmasını diliyorum.
 
Bir milletin çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesi, ancak eğitim ve öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesi ile mümkün olabilir. Eğitim sorunlarını çözememiş ve eğitime gereken önemi vermeyen toplumların kalkınmasından söz etmek mümkün değildir. Milletimiz, öğretmenlerimizin emekleri ve özverisi sayesinde medeniyet yürüyüşünü azimle sürdürmektedir. Bu sebeple yarınlarımızın şekillenmesi ve Türkiye’nin hak ettiği yerde olabilmesi için öğretmenlerimizi maddi manevi her konuda desteklemek şuurunda olmalıyız.
 
Bu sorumluluk; geleceğimizin bizatihi kendisi olan çocuklarımızı en iyi şekilde ve çağdaş donanımlarla bezerken, en zor koşullarda dahi, ülkesine ve milletine olan bağlılık ve hizmet anlayışından kopmadan, erdemli, hoşgörü sahibi, demokratik, laik ve insani değerlere bağlı, sorgulayıcı ve araştırmayı ilke edinmiş bireyler olarak, hayata hazırlamayı gerektirmektedir.
 
Tüm öğretmenlerimizin “Öğretmenler Günü ”nü, içtenlikle kutluyor ve aile bireyleriyle birlikte, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaşam diliyorum.