İŞ YERİNDE EGZERSİZ YAPIYORUZ

            Spor genel Müdürlüğümüzün başlatmış olduğu “İş Yeri Egzersizleri” adlı proje dahilinde Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörleri kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan personellere masa başında nasıl egzersiz yapabileceklerini anlatarak birlikte egzersiz yaptılar.

            İl Müdürlüğümüz antrenörleri 19 Haziran 2013 Çarşamba günü Tarım İl Müdürlüğü personellerine egzersiz yapmanın önemimden bahsederek masa başında nasıl egzersiz yapıldığını anlatarak birlikte egzersiz yaptılar.

            İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER yaptığı açıklamada, “Ofis ortamında veya evde bilgisayar başında yapılabileceğiniz bu küçük hareketler kasları gevşetir, kan dolaşımını artırır, işyerinizde dinamik olmanıza ve kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olur. 3 Nolu sahada ve Gazi Stadında haftanın her günü sabah 08:00 – 09:00 ve akşam 18:00 – 19:00 saatleri arasında antrenörlerimiz spor yapmak isteyen vatandaşlarımıza yardımcı olarak onlara eşli etmektedirler. Kamu kurum ve kuruluşlarında iş yerinde egzersiz yapıyoruz programına devam edeceğini söyleyerek tüm halkımızı spor yapmaya davet etti.