Tüm Nevşehirliler Federasyonu ve aynı zamanda İstanbul Nevşehirliler Dernek Başkanı Mustafa Şen İstanbul'da yaşayan Nevşehirliler'i iftarda buluşturdu. Federasyonun davetiyle iftara katılan Nevşehirliler, Başkan Şen'e böyle bir organizasyon gerçekleştirdiği için teşekkür etti.

Yaklaşık bin 500 kişinin katıldığı iftar yemeğine AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Faruk Bilal Şener, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, Beylikdüzü Eski İlçe Başkanı Nevzat Demiröz, Adıyaman Kahta İlçe Başkanı Engin Akel Elçi, Eğitim Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı Hüsamettin Elçi ve AK Parti İlçe Başkan yardımcıları ile bir çok konuk yer aldı.

Maniler ve Sözlerle Karşılanan Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Yaptığı Konuşmada Ramazan Ayının Güzelliklerinden Bereketinden Bahsederken Yaklaşan Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramlarını kutladı iftardan ayrıldıktan sonra da Twitter hesabından şu ifadelere yer verdi Nevşehirliler iftarındayız onlar bozkırın havasını Tuzla'ya yaydılar... Teşekkürler. Ak Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci'nin de selamlama konuşmasının ardından Tüm Nevşehirliler Federasyonu Başkanı Mustafa Şen ise davetlerini geri çevirmeyip iftar yemeğine katılan tüm hemşerilerine teşekkür etti.